ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ, ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ
Σ' ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, Σ' ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΟΙ ΕΞΕΓΕΡΣΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΟΠΙΑ

Δευτέρα 21 Απριλίου 2008

Κύπρος η χώρα των μεγαλεμπόρων

Μάλιστα το είδαμε και αυτό στην δίκαια κοινωνία που έχει αυτή η γεωγραφική περιοχή που ονομάζεται Κύπρος. Όταν συλλαμβάνονται μικροχρήστες ναρκωτικών και καταδικάζονται σε μακρόχρονες ποινές στη φυλακή και χωρίς κανένα δικαίωμα εγγύησης, που τους συμπεριφέρονται σαν τους χειρότερους αλήτες μόνο και μόνο λόγο της χρήσης κάποιων ναρκωτικών ουσιών ,που αποφάσισαν μερικοί "μεγάλοι άρχοντες" του καπιταλισμού να τα ορίσουν ως παράνομα για να μπορούν να ελέγχουν πλήρως τα κέρδη και από τις "νόμιμες" ουσίες πχ. τσιγάρα αλλά και από τις "παράνομες",που ίσως και να βλάπτουν λιγότερο από την ανθυγιεινή ζωή στις μολυσμένες περιοχές του κόσμου που ζούμε και να κάνουν και λιγότερο κακό. Δεν μπορούν να καταλάβουν μερικοί ότι οι "βαριοί" χρήστες είναι "άρρωστοι" και χρειάζονται την βοήθεια αυτής της άθλιας κοινωνίας για να αντεπεξέλθουν σε αυτό το σοβαρό πρόβλημα υγείας,αντί αυτού τους συμπεριφέρονται σαν αποβράσματα της κοινωνίας και σαν αλήτες και τους σπρώχνουν πιο βαθιά στον "τάφο" τους. Τους απομονώνουν κοινωνικά και χάνονται ψυχολογικά και νοιώθουν την παντελή απόρριψη από τους γύρω τους και καταφεύγουν σε ακραιές ενέργειες. Να τονίσουμε επίσης ότι πιστεύουμε πως ο καθένας έχει το δικαίωμα να κάνει ότι θέλει στον εαυτό του καλό η κακό και δεν δικαιούται ΚΑΝΕΝΑΣ να του πει πως θα ζήσει τη ζωή του.Η συμβουλή είναι το καλύτερο όπλο αλλά ο εξαναγκασμός είναι η ταφόπλακα στα δικαιώματα του ανθρώπου.Τέλοσπάντων αυτούς τους μικροχρήστες που η κοινωνία τους απομονώνει χωρίς να καταλάβει ότι αντιμετωπίζουν μιαν αρρώστια ,που γιατρεύεται με την βοήθεια των γύρω τους, εν τέλει το τρομερό μασ κράτος τους βάζει φυλακή γιατί ΑΣΘΕΝΟΥΝ.
Είδαμε τη παθαίνουν οι ψυχολογικά άρρωστοι μικροχρήστες στην πανέμορφη κοινωνία μας και στο ακριβοδίκαιο "κράτος μας".Τώρα να δούμε την αντιμετώπιση στους μεγαλέμπορους.Ο έμπορος που πουλά τον θάνατο σε αυτούς τους αρρώστους(γιατί περι θανάτου είναι οι νοθευμένες ουσίες που πουλάνε) κυκλοφορά στην κοινωνία με ψηλά το κεφάλι, έχει μια ωραία δουλειά με πολλούς υπαλλήλους μόνο για την κάλυψη των χρημάτων του εμπορίου, η κοινωνία τον σέβεται γιατί έχει μια άξια επιχείρηση που βοηθά και τον κόσμο και η αστυνομία τον προστατεύει σε τυχών κλοπές.Ο έμπορος έχει κάθε γνώση στο τη πράττει καθώς ως επί το πλείστον δεν είναι χρήστης άρα είναι και ψυχολογικά "νηφάλιος",ξέρει τι νοθεύματα πουλά στον κόσμο με μόνη του έννοια το κέρδος από το εμπόριο. Αυτοί λοιπόν ο "δολοφόνοι" θα τους χαρακτήριζα κυκλοφορούν ελεύθεροι και με την έγκριση του νόμου.Η μεγαλύτερη ποσότητα ναρκωτικών που βρέθηκε από εμπόρους και αυτοί οι άνθρωποι είναι ελεύθεροι επειδή πολύ απλά έχουν το άτιμο το χρήμα τον ΘΕΟ πλέον του κάθε διεφθαρμένου προσώπου. Οι κύριοι μεγαλέμποροι αφού πλήρωσαν 500000 ευρώ απο τα χρήματα που βγάζουν σκορπώντας τον θάνατο αυτή την στιγμή κυκλοφορούν ελεύθεροι. Αυτοί έχουν όλα τα δικαιώματα ενώ οι μικροχρήστες και οι οπαδοί πάνε κατευθείαν πίσω από τα σίδερα χωρίς κανένα δικαίωμα. Δικαιοσύνη και ισότητα σου λένε μετά.
Επιτέλους κλείστε το μαγαζάκι σας που ονομάζεται κράτος γιατί πάτε για πτώχευση και εκκαθάριση στοκ και μόνο οι έμποροι ναρκωτικών σας σώζουν με αυτές τις χορηγίες γιατί περί χορηγίες μιλάμε, δεν γίνεται αλιώς.Οι ίσες κοινωνίες σας δεν είναι τίποτε περισσότερο από την χειρότερη μορφή υποδούλωσις του ανθρώπου που συνάμα με τις ψεύτικες θρησκείες σας και τις γελοίες γιορτές ,θρησκευτικές και εθνικές, κάνετε τον κόσμο μαριονέτα σας και σας υπακούει πιστά χωρίς να βλέπει τα δικαιώματα του και πως υπάρχει μια καλύτερη ζωή. Του μάθατε πως η καλύτερη ζωή έρχεται με το χρήμα αφού έτσι πιστεύεται και εσείς αλλά πλανίστε ΟΙΚΤΡΑ. Η δίκαιη κοινωνία δεν περιέχει κανένα "αφεντικό" στην μέση είτε υλικό είτε ανθρώπινο.
Και τώρα το τυχερό σας μυαλουδάκη βρήκε την ευκαιρία πάλι να αποπλανήσει την κοινωνία βγάζοντας επιβλητικούς λόγους για τον οπαδισμό,παραφουσκώνοντας μικρο γεγονότα μόνο και μόνο για να αποπλανηθεί η κοινωνία από τα πραγματικά θλιβερά γεγονότα. Γιατί έτσι μάθατε οι οπαδοί να είναι τα εξιλαστήρια θύματα σας και να ξεσπάται πάνω μας για να καλύψετε τις "βρομιές" σας αλλά και επειδή δεν γουστάρετε να υπάρχουν κάποιοι που να σας εναντιώνονται , αλλά και το κυριότερο χτυπάτε στο ψαχνό τους οπαδούς γιατί δεν έχετε κανένα άλλο να χτυπήσετε και επιτίθεστε στην αντιδραστική νεολαία. Μα θα μας βρείτε απέναντι σας και οπαδούς και ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ,γιατί ώς Αναρχικός αυτό που ονειρεύομαι είναι να ζώ ελεύθερος και σε μιαν ίση κοινωνία χωρίς διαφθορές ίσως μας πουν "ρομαντικούς" που ονειρευόμαστε ένα διαφορετικό κόσμο αλλά απαντούμε πως είμαστε.
Αφήστε τους οπαδούς και τους χρήστες και πιάστε τους πραγματικούς εγκληματίες που σκορπούν τον θάνατο ευσυνείδητα

Δεν υπάρχουν σχόλια: