ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ, ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ
Σ' ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, Σ' ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΟΙ ΕΞΕΓΕΡΣΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΟΠΙΑ

Παρασκευή, 21 Μαρτίου 2008

ΚΥΠΡΟΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΟΙ

Ζούμε σε μια χώρα που ο καθένας έμαθε απλά να αγαπάει τον εαυτό του, και να μισεί αυτόν που του είπαν οι άλλοι να μισεί!Ζούμε στην χώρα που οι ανθρώποι πιστεύουν πώς είναι το κέντρο της γής. Μόνη έγνοια τους να επιστρέψουν στα σπίτια τους στα κατεχόμενα και στις παραλίες της κερύνειας και της αμμοχώστου.Θέλουν να ζήσουν την χαρούμενη ζωή στην ουτοπία τους και οι άλλοι ας πεθαίνουν. Τι νοιάζει τον κύπριο αν πεθαίνουν τα παιδιά στη Αφρική,αν γίνετε πόλεμος στην Παλαιστίνη,αν στις κατεχόμενες περιοχές τα αδέρφια μας οι τουρκοκύπριοι διώκονται από τον κατοχικό στρατό?Τι νοιάζει τον ε/κ αν ο τ/κ χάσει ότι έχει στον βορρά απλώς για να τα πάρουν πίσω κάποιοι που ήρθαν ως φτωχότεροι και κατάντησαν οι πλουσιότεροι της χώρας?Γιατί ο τ/κ να μην δικαιούται να πάρει πίσω την "περιουσία" που είχε αφήσει πριν το 74 στις "ελεύθερες περιοχές ενώ ο ε/κ να είναι φυσικό να πάρει ότι είχε στα κατεχόμενα?Δεν λέμε να μην επιστρέψουν στα σπίτια τους για όνομα της ΑΝΑΡΧΙΑΣ. Τασσόμαστε εναντίων της άποψης του ότι για όλα φταίει η τούρκικη πλευρά,αλλά και να πάρουν επιτέλους και της ευθύνες τους οι "ελληναράδες"(βλ.εοκαβ).Τασσόμαστε υπέρ στο να ξαναζήσει ο άνθρωπος στο τόπο και στο σπίτι που μεγάλωσε ΑΛΛΑ χωρίς διακρίσεις!Σημασία δεν έχει ποιος θα πάρει τα ακαλλιέργητα χωράφια και τα καζίνα στον βορρά!Αυτά δεν τα έχει κανείς ανάγκη. Πάρτε τα και δώστε τα στον συνάνθρωπο σας που δεν έχει ούτε να φάει(όπως έκαναν και αυτοί πριν 30 χρόνια για εσάς) και μην προσπαθείτε να κτίσετε αμύθητες περιουσίες. Η γη δεν ανήκει σε ΚΑΝΕΝΑΝ παρά μόνο σε αυτόν που βγάζει το ψωμί του από αυτή. Επιτέλους να πάψει αυτή η εγωιστία βοηθήστε τους γύρω σας αλλά και συμπαρασταθείτε στους πονεμένους ολόκληρου του πλανήτη. Σταματήστε να κάθεστε στα ωραία σας σπίτια στους ωραίους σας καναπέδες και επιτέλους ΕΞΕΓΕΡΘΗΤΑΙ.Ελάτε στις πορείες εναντίων στα κακά έχοντα αυτής της χώρας,ελάτε στις πορείες αλληλεγγύης με τα αδέρφια μας τους τ/κ,ελάτε στις πορείες στήριξης των απανταχού εξεγερμένων αλλά και των απανταχού καταπιεσμένων ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ δεν γίνεσαι ούτε στα βιβλία ούτε στο διαδίκτυο,γίνεσαι στους ΔΡΟΜΟΥΣ.
Και τελευταίο για αυτά τα "εθνίκια" που ξεπετάγονται τώρα τελευταία να τονίσουμε πως μέρος δεν έχουν πουθενά παρα μόνο στο χώμα και στις κρεμάλες για αυτό ετοιμαστείτε ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ!

2 σχόλια:

Αυτόνομη Δράση Αντιεξουσιαστών είπε...

Έτσι αδερφέ. Πρέπει να κάνουμε τους κύπριους να ξεφύγουν από το πεδίο κτηνώδες ατομικισμού και εγωισμού που τους περιβάλει. Ελπίζω να τα πούμε στους δρόμους.
-μοικανός.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ είπε...

Θα τα πούμε φίλε σίγουρα!