ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ, ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ
Σ' ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, Σ' ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΟΙ ΕΞΕΓΕΡΣΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΟΠΙΑ

Πέμπτη, 27 Αυγούστου 2009

Αίσχος για την αθώωση για ακόμη μια φορά.Το κράτος δολοφονεί " νόμιμα "

μπάτσοι, δικαστές, αφεντικά, ρουφιάνοι, ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ GUILIANI

Με μια απόφαση που προκαλεί το κοινό αίσθημα, το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΕΔΑΔ) αποφάσισε, ότι ο Ιταλός αστυνομικός Mario Placanica βρισκόταν σε αυτοάμυνα, τη στιγμή που πυροβόλησε και σκότωσε τον Carlo Giuliani, κατά τη διάρκεια της μεγάλης διαδήλωσης ενάντια στην παγκοσμιοποίηση στο πλαίσιο της Συνόδου της G8 στη Γένοβα το 2001.

Ο Mario Placanica ήταν ένας από τους χιλιάδες αστυνομικούς, που επιστρατεύτηκαν εκείνες τις ημέρες, για να εξασφαλίσουν την «ομαλή» διεξαγωγή της Συνόδου.

Το ΕΔΑΔ επίσης απεφάνθη, ότι η ιταλική κυβέρνηση «απέτυχε» να διαλευκάνει πλήρως την υπόθεση και επιδίκασε το χρηματικό ποσό των 40.000 ευρώ ως αποζημίωση στην οικογένεια του 23χρονου Carlo Giuliani.

Ο Giuliani πυροβολήθηκε στο πρόσωπο από τον Placanica, που βρισκόταν μέσα σε αυτοκίνητο της αστυνομίας, ενώ προσπαθούσε να πετάξει έναν πυροσβεστήρα μέσα στο όχημα.

Στη συνέχεια, σε μια σκηνή που έχει μείνει ανεξίτηλη στη μνήμη όλων όσοι παρακολούθησαν τα γεγονότα της Γένοβας, το όχημα έκανε όπισθεν και πάτησε το σώμα του 23χρονου.

Ωστόσο το ΕΔΑΔ, που εδρεύει στο Στρασβούργο, απεφάνθη ότι ο αστυνομικός δεν χρησιμοποίησε «υπερβολική βία», όταν σκότωσε τον άτυχο Giuliani.

http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1071400

Ξεπουλημένα δικαστήρια "ανθρωπίνων δικαιωμάτων", υποστηρικτές δολοφόνων και καταπιεστών.
Αυτή η κοινωνία, δεν μας αντέχει, καιρός να την ξεφορτωθούμε με όλες τις τις ξεπουλημένες "αξίες"..

Παρασκευή, 21 Αυγούστου 2009

Αλλυλεγκή για των Θοδωρή-Άμεση Αποφυλάκιση

http://apofylakisithodoriiliopoulou.blogspot.com/

Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!!!

Ο ΘΟΔΩΡΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ!!!


Η ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΣΚΛΗΡΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ!

ΣΤΙΣ 4:15, (ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ!) ΤΟΝ ΠΗΡΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ ΚΛΟΥΒΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΣΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ, ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΣ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΝΘΗΚΑΝ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΤΩΝ 48 ΚΙΛΩΝ ΜΕ ΤΗ ΓΝΩΣΤΗ ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΠΙΑ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ,ΔΕΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΣΕ ΚΡΑΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ!!!

ΣΤΙΣ 7:00, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ ΩΡΕΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΛΟΥΒΑ ΤΟΝ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ…

TO ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΛΙΑ